Tips! Hallonyoughurtglass

400 gosockrade hallon
1 stgelatinblad
2,5 dlyoghurt naturell (3%)
2 dlflorsocker
1,5 mskmild flytande honung eller glykos


En härligt len och krämig glass med frisk smak av hallon.
Servera direkt eller frys.

Gör så här

1. Mixa och passera hallonen. Det ska bli 250 g puré. Lägg gelatinbladet i kallt vatten 5 min.
2. Lyft upp gelatinbladet och smält det i lite av hallonpurén i en kastrull på svag värme. Blanda det med resten av hallonpurén, yoghurt, florsocker och honung.
3. Kör allt till glass i en glassmaskin. Servera direkt eller ställ i frysen


Kommentarer
Postat av: elin kindslätt

åh ser riktigt gott ut! =) Grattis på fördelsedagen föresten!

2009-01-05 @ 19:02:13
URL: http://elinkindslatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0