Svårt o koka ägg?

Har hittat den mest klockrena saken för oss som vill ha
det PERFEKTA kokta ägget =) Läs här ----->>>


Man brukar säga att det är tråkigt att stå i kö men frågan är om det inte är ännu tråkigare att koka ett ägg. I en kö kommer man i alla fall lite framåt då och då, ett ägg bara ligger där i vattnet. Det luktar inte, det ser inte annorlunda ut, det bara tickticktickticktick mot kastrullbotten och så plötsligt ska du ta upp det. Och så är det aldrig riktigt som du vill ha det. För löst eller för hårt - du kan aldrig lita på ett ägg om du inte har tokkoll på klockan.

Men nu är det slut på sånt strul. Nu kan du få dina ägg exakt - eller som Göteborgaren säger, äggsakt - som du vill ha dem. Beep Egg är en liten äggformad kamrat som du lägger i samtidigt som dina ägg. Med hjälp av värmesensorer känner den av när vattnet börjar koka och bedömer sedan på sekunden hur det står till med dina äggs hårdhet eller löshet. Och inte nog med detta! Den är vänlig nog att spela en liten trudelutt för att signalera vad som är på gång. "Killing me softly" för löskokt, "I wish I was a hen" för hård vita, lös gula och "Carmina Burana" för de som gillar hårdkokt.

Så nu har du som "inte ens kan koka ett ägg" inget att skylla på längre, men även du som är fena på äggkokning kan nu koppla av under kokandet och pyssla med annat än att hålla koll på en massa ägg. Tralalala!

Finns hos www.coolstuff.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0